Gratis Online Typeles

Typecursus: Typeles op school in de klas

Leuk dat u geïnteresserd bent in het gebruik van de typecursus op school in de klas.

Om de module op school te kunnen gebruiken hebt u een webserver nodig die geschikt is voor php-pagina's.

Bij aanschaf van de module ontvangt u de acht basisoefeningen plus een indexpagina en een instructiepagina. De oefeningen bestaan elk uit circa 10 typeopdrachten. Samen behandelen ze het belangrijkste stuk van het toetsenbord. Daarmee is het een complete set oefeningen om blind te leren typen.

De pagina's bevatten geen advertenties en geen herhalende teksten. Een dummie van deze type-oefeningen is te zien op http://www.jemagalles.nl/gratis/typeles/blanco De opeenvolging van oefeningen is identiek met de basisserie op http://www.jemagalles.nl/gratis/typeles/

Met enige zorgvuldigheid zijn in de code van de pagina's de oefeningen uit te breiden, of anders in te vullen. De in totaal 10 pagina's zijn eenvoudig in een directory van uw webserver te installeren. Ze zijn dan direct binnen uw eigen school-site te gebruiken.

U betaalt voor het gebruik van deze typecursus een eenmalig bedrag. U kunt de cursus meerdere jaren blijven gebruiken, voor net zoveel leerlingen als u zelf wilt.

We kunnen deze prijs laag houden omdat we er vanuitgaan

  • dat u de typecursus op uw website niet buiten de school promoot en ook niet anderszins voor eigen reclamedoeleinden gebruikt
  • dat u de verwijzing naar de bron van de cursus op de pagina's laat staan
    (fair use policy).

terug


Kies je eigen gratis typecursus op typeles-typeles.nl